All ära till Melodifestival, Tv-produktioner och Hultsfredfestival, men nu vill vi ut och sprida glädje och stämning med nära kontakt till Publik!

Japp! Vi har alla gjort de stora gigen, men vår gemensamma längtan av att återfå närhet, stå på scen, och skapa en nära pulserande stämning med publiken blev för stor, och vi har därför startat coverbandet Make my day!

Tillsammans har vi en stor musikalisk erfarenhet där vi går all in för att erbjuda en magisk kväll! Nej, vi pratar inte om några halvstämda ackord i Fogertyanda, utan där vi aktivt håller oss uppdaterade och spelar allt från The Ark, Sissor Sisters, till Miss Li, Bruno Mars!

Glöm trubadur, singback och backtrack – Vi erbjuder ett 5-mannaband som kör live rakt igenom – Allt för att kunna känna av stämning i respektive låtar och då ha möjlighet att förlänga en parti när stämningen är som bäst! Vi har en tydlig musikalisk idé om att varje sång skall vara dansbar eller av pampig allsångskaraktär.

Vi garanterar en upplevelse med hög musikalisk kvalité, gemenskap och delaktighet med publik.
Vi har erfarenhet av entreprenörskap, marknadsföring och ledningsarbete, vilket innebär att vi tycker det är extra kul att tillsammans med kund identifiera syfte och mål och kombinera med vårt tjänsteutbud.

Så slå en signal eller skicka ett mail så sätter vi oss förutsättningslös och tittar på era idéer tillsammans med vår erfarenhet och utbud! Tillsammans skapar vi minnen!

Vi glömde nämna det viktigaste- Vi är också sjukt charmiga och lätta att arbeta med!

oenim ipsam voluptaem is voluptas sit asperntur autodit aut fugitsed quia conseqntur.